Lørdagsmåling

( slik så formen ut dagen etter cheat. Noe væskefyllt pga mat,men jeg ser uansett stor forskjell fra tidligere. Det går veien,og det er deilig!)

Hei dere,

Denne helgen har vært helt gull! Jeg har kost meg så masse med familie,gode venner,gode treningsøkter og god mat!

God mat ja! For på lørdag fikk jeg nemlig cheat! Helgens måling var over alle forventninger. Jeg følte jo både på kroppen og klærne at noe hadde skjedd,men det var utrolig gøy å få et tall på det.

Helgens måling viste 1,2 kg ned og 7,5 cm inn,fordelt på alle målepunkter. Lykke! Dersom det fortsetter slik fremover så skal jeg nok fint klare å nå en finfin form til første konkurranse om 11 uker. Jeg krysser fingrene! Etter morgentur med Atti, måling og en solid frokost hvor jeg toppet havregrøten med både eple og banan. Frukt er jo luksus siden det vanligvis ikke står på planen,og det gjør virkelig havregrøten komplett. Det er jo til vanlig mitt favorittmåltid gjennom dagen,og absolutt den jeg koser meg aller mest med. Jeg tok meg derfor god tid til å virkelig nyte frokosten før jeg dro avgårde til Studio Africa for å få fikset håret. Etter noen timer i salongen,gikk turen videre til Strømmen for å besøke Ida og se på den nye leiligheten. Bettina var også med,og vi hadde en superkoselig kveld med taco og skravling.

De resterende timene ble brukt til Netflix og godis! Jeg er fortsatt der at magen blir fort full,så det var begrenset hva som gikk ned,men herregud så digg det er å kunne spise! Jeg sovnet som vanlig på sofaen og våknet opp glovarm noen timer senere. Ingen tvil og at den ekstra maten og godteriet hadde fyrt godt oppunder forbrenningen! Etter å ha fått kommet meg i seng,gikk det derfor ikke mange timene før jeg var klar for å starte søndagen! Jeg var fortsatt mett når jeg stod opp,og bestemte meg derfor for å kjøre treningsøkten min fastende i tillegg til morgenturen. Det gikk over all forventning! Jeg begynte med Hiit-intervaller siden jeg hadde ben på planen. Av den enkle grunn at cardio etter benøkt er utrolig upraktisk,og jeg hadde ingen planer om å gå på trynet på mølla midt i de verste spurtene. Intervallene gikk lett som en lek. Jeg var oppe i 16,5 km i timen på de 5 siste dragene. Ingen problem med pust,og ingen syre i bena.Løpeformen blir bare bedre og bedre! Styrketreningen ble like fantastisk og jeg holdt fokus på et høyere antall reps og lettere belastning.

(kvalitetstid med verdens beste lillesøster!)

( Denne skal benyttes mye i sommer!)

I går var jeg tilbake på lavdag igjen,så frokosten ble ikke like innholdsrik som lørdagens. Jeg fikk også litt knapt med tid,siden jeg skulle til familen for litt grillings og få sjekket ut det nye tilskuddet til verandaen. De har kjøpt Jacuzzi! Hurra! Gjett om jeg skal bo i den i sommer! Dagen fløy avgårde og jeg var ikke hjemme før ni på kvelden. Det ble derfor litt lite tid til matprep,husvask,kveldscardio og oppsett av planer til kundene mine. Men jeg fikk gjort unna det meste,selv om jeg havnet litt på overtid med tanke på leggetid. Men det er all good. Jeg spratt opp så fort klokken ringte 05 i dag tidlig. Morgenturen gikk unna i en fei og jeg fikk god tid til dusj&fiks,pakking av bag,matbokser og henge opp klesvasken før jeg måtte dra videre til jobb.

 

I dag er den eneste dagen jeg faktisk skal jobbe denne uken. I morgen går turen til Bremen i 6 dager. Jeg har aldri vært i Tyskland før,og gleder meg masse til det! Siden jeg tar en uke ferie fra i morgen får jeg derfor full timeplan i dag. Jeg har fullbooket med kunder, egen trening, pluss at jeg må pakke kofferten og ordne litt klart i leiligheten. Rina skal bo hos meg denne uken og passe Atti,noe jeg setter vanvittig stor pris på. Takk og lov for gode venner som stiller opp når det trengs!

 

Ha en superduper mandag,fininger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptmarlenemarie

ptmarlenemarie

28, Oslo

Velkommen til mitt lille univers! I oktober 2016 debuterte jeg i NM i bikinifitness. Nå er jeg klar for nye utfordringer og er igang med forberedelser til høstens konkurranser. Dette kan du lese om her på bloggen, og ellers få ta del i min travle hverdag med 2 jobber,livet som hundemamma for verdens nydeligste staffejente, Athena og annen moro:) Jeg jobber som personlig trener på ettermiddag/kveld. Satselixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 ( Pt siden 2010),og på dagtid, i kundeservice. Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg håper jeg kan være til hjelp og inspirasjon for alle som både ønsker å komme igang,eller ønsker videre utvikling. Trening,kosthold,oppskrifter, sunn livsstil, oppkjøring til konkurranser og ellers en god dose Athena og meg vil være hovedtema på bloggen. Har du spørsmål,eller ønsker er interessert i PT,kostholdsplan elller treningsplan kan du ta kontakt på marlenemariel88@outlook.com.

Kategorier

Arkiv

hits