Offmodus og uken som fløy forbi

Da var helgen her igjen,

og det har igrunn vært stille fra meg nå den siste uken. Jeg hadde og har fortsatt stort behov for egentid og plass i eget hode. Det er mye som skjer rundt meg,og jeg har ikke orket verken sosiale medier eller blogging. Ønsket og planen om å komme tilbake med daglige innlegg er fortsatt der,og jeg håper det snart roer seg slik at jeg kan gå tilbake til sjonglering av alt jeg elsker på privaten.

Livet består igrunn av kun 3 ting om dagen. Jobb,trening og Athena. Jeg står opp,går tur,jobber,går tur,jobber,trener,går tur,og legger meg. og spiser selvsagt. Det er et mønster jeg trives med,men samtidig har det vær mye for meg nå,og jeg har rett og slett bare koblet ut fullstendig.  Mitt store lyspunkt siden sist var helgen hvor jeg koste meg med jentene mine både fredag og lørdag . På fredag var jeg ute på Jaipur med Kristina og Sandra og spiste . Sinnsykt god mat og selvsagt utrolig koselig selskap!

På lørdag stod jeg egentlig bare på hue på kjøkkenet absolutt hele dagen! Da skulle jeg nemlig feire med min gamle venninnegjeng,og tapas er faktisk ikke laget på 1-2-3. Jeg må si at jeg var veldig fornøyd med megselv når alt var på plass. jeg laget: Foccacia,dadler med bacon,tacokjøttboller,ovnsbakte poteter,lakseruller,tomat og mozarella med olivenolje og en frisk salat med både klementin og pære og en stooor bolle Sangria. Til dessert lagde jeg Brownies med karamellglasur. Dette ble en kombo av sunt og mindre sunt hvor jeg brukte både pro pud og sukrin i baksten. Den ble såå saftig og god! Rina var en engel og bakte Smash-pavlova. Jeg må si at denne smakte mye bedre enn originalen. Det er ikke ofte vi er samlet hele gjengen,og det ble en perfekt kveld!

 

Søndag ble egentlig tilbrakt på sofaen,men det var det verdt! ;)

Fokuset har da ligget på kun meg og mitt hele denne uken,og jeg kjenner meg utrolig klar for helgen nå. Jeg har fokusert mye på løping ved siden av styrkeøktene mine,og jeg føler  forbedring for hver økt jeg har! Løpingen gir meg virkelig ro i sjela og en ekstremt god energi. Det har gått litt utover benstyrken,men akkurat nå bryr jeg meg ikke så mye om det. jeg holder meg til 3 økter løping ukentlig og det er mer enn nok for progresjon. Jeg forsøker å oppnå en allsidig form med både god styrke og utholdenhet. Akkurat nå har jeg ønsket å fokusere litt mer på utholdenhet,siden fokuset har ligget på volum og styrke i veldig lang tid. Det er deilig med spesifikke mål! :D

Nå i helgen skal jeg egentlig bare kose meg med NM på lørdag, trening,Athena og hyggelig besøk. OOG såklart god mat ;)

 

God fredag,fininger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptmarlenemarie

ptmarlenemarie

29, Oslo

Velkommen til mitt lille univers! I oktober 2016 debuterte jeg i NM i bikinifitness. Nå er jeg klar for nye utfordringer og er igang med forberedelser til høstens konkurranser. Dette kan du lese om her på bloggen, og ellers få ta del i min travle hverdag med 2 jobber,livet som hundemamma for verdens nydeligste staffejente, Athena og annen moro:) Jeg jobber som personlig trener på ettermiddag/kveld. Satselixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 ( Pt siden 2010),og på dagtid, i kundeservice. Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg håper jeg kan være til hjelp og inspirasjon for alle som både ønsker å komme igang,eller ønsker videre utvikling. Trening,kosthold,oppskrifter, sunn livsstil, oppkjøring til konkurranser og ellers en god dose Athena og meg vil være hovedtema på bloggen. Har du spørsmål,eller ønsker er interessert i PT,kostholdsplan elller treningsplan kan du ta kontakt på marlenemariel88@outlook.com.

Kategorier

Arkiv

hits