Litt sunnere Karamell Brownie

Bilderesultat for caramel brownie

Hei dere,

 

Uken har vært litt så som så. Jeg har hittil hatt en hviledag,men egentlig vært trøtt og sliten hver dag. Jeg skal innrømme at leggerutinen har vært litt dårlig. Her må det bli skjerpings til uken,men Netlfix ødelegger livet mitt,og jeg klarer bare ikke slutte å se på American Horror Story! Fader ta!

Hittil har jeg fått inn 2 løpeøkter, 2 ben økter og 1 skulder/biceps-økt. I dag skal jeg trene rygg og på søndag blir det bryst/triceps, og en løpeøkt til. Jeg satser på at litt ekstra søvn i helgen gir meg den piffen jeg trenger for å få fart på trening! Nå er det takk og lov fredag,og den kunne ikke kommet fort nok!

I helgen skal jeg kose meg med venner og familie,trening,Athena,lange frokoster og egentlig bare nyte et par dager med fri! Det skal bli såå deilig!

Jeg fikk litt spørsmål om den Brownien jeg laget til bursdagen min for et par helger siden,så tenkte å dele oppskriften med dere. Det er en liten krysning av søtt og fett og sunt! Husk at ved å bytte ut halvparten av sukker,fløte og smør så kan man spare inn på mye i forhold til kalorier. Jeg elsker selv sunnifiserte oppskrifter og syns det er gøy å eksprimentere med oppskrifter. Denne ble en suksess og er en av de beste så langt! Jeg eeelsker karamell,så denne var midt i blinken for min del :D

 

Litt sunnere Karamell Brownie

Ingredienser

- 175 g smør

- 1 stor most banan banan

- 100 g mørk sjokolade

- 125 g sukker

- 200 g sukrin gold

- 50 g agave sirup / fibersirup

-40 g raw kakao

- 1 propud sjokoladesmak

-125 g hvetemel

- 125 g mandelmel fettredusert

Glasur:

- 1 boks vikingmelk

- 50 g sukrin gold

- 50 g sukker

- 50 g smør

Pynt: Smørbukk-kuler og karamellstrøssel

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt mørk sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn. 

Visp eggene lett sammen med sukkeret (du skal ikke piske eggedosis).Rør så inn den moste bananen. Bland i sjokoladesmøret. Sikt sammen kakaopulver og hvetemel og rør dette også inn i så du får en tykk, glatt sjokoladedeig.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm) og smør den jevnt utover. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 minutter. Kaken skal fortsatt være litt bløt i konsistensen.

La kaken avkjøles i langpannen og sett langpannen i kjøleskapet til dagen etter

 

Glasur: Rør sammen vikingmelk, sukrin gold og fibersirup i en teflonkjele, la det småputre med jevne omrøringer til massen begynner å bli mørkere og tykkere - ca 25 min. . Smør glasuren over kaken og pynt med smørbukk-kuler og karamellstrøssel.

 

 

Håper det smaker!

Ha en riktig god helg,søtiser:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptmarlenemarie

ptmarlenemarie

29, Oslo

Velkommen til mitt lille univers! I oktober 2016 debuterte jeg i NM i bikinifitness. Nå er jeg klar for nye utfordringer og er igang med forberedelser til høstens konkurranser. Dette kan du lese om her på bloggen, og ellers få ta del i min travle hverdag med 2 jobber,livet som hundemamma for verdens nydeligste staffejente, Athena og annen moro:) Jeg jobber som personlig trener på ettermiddag/kveld. Satselixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 ( Pt siden 2010),og på dagtid, i kundeservice. Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg håper jeg kan være til hjelp og inspirasjon for alle som både ønsker å komme igang,eller ønsker videre utvikling. Trening,kosthold,oppskrifter, sunn livsstil, oppkjøring til konkurranser og ellers en god dose Athena og meg vil være hovedtema på bloggen. Har du spørsmål,eller ønsker er interessert i PT,kostholdsplan elller treningsplan kan du ta kontakt på marlenemariel88@outlook.com.

Kategorier

Arkiv

hits