Endelig mandag!

Denne helgen har vært så utrolig fin og koselig. Jeg kjente meg som et annet menneske når jeg stod opp i dag,og det håper jeg virkelig vedvarer uken igjennom.

Uken som var har vært utrolig tøff. Jeg har fungert utelukkende på viljestyrke. Ingen motivasjon,ingen energi og ingen futt i kroppen. For å være helt ærlig har jeg bare hatt lyst til å ligge på sofaen,spise alt jeg kommer over og se på serier. Det har vært nada å hente,og det har vært fryktelig. Overhode ikke samme følelse som voldsomt diettunderskudd,hvor man mer eller mindre går inn i en spesiell boble av sult og apati,men likevel beholder et spisset fokus og en umenneskelig vilje til å jobbe seg gjennom både styrke og cardio hver bidige dag. Nei, dette har vært annerledes. Det eneste som har fungert for meg har vært løping. Helt sinnsykt. Løping liksom. Ikke styrke. Jeg har ikke hatt noe som helst å ta i med. OG ingen som helst glede over øktene. Fy søren,for en pisse-følelse! Vanligvis har det løst seg dersom jeg har manglet litt motivasjon og følt meg sliten når jeg vel har kommet i gang med øktene,men ikke denne uken. Jeg skjønner ingenting. Jeg har ikke en gang orket å lage middag hele uken. Stort sett har jeg holdt karbs lave på jobb,og fungert på mest protein og fettkilder,og så har jeg endt opp med havregrøt eller speltlomper med kalkunskinke og Philadelphia light til middag. Stusselig.  Likevel,jeg fikk presset inn 4 styrkeøkter og 3 løpeøkter. Riktignok 1 styrkeøkt i minus,men når jeg ser på hvordan uken gikk er jeg ufattelig stolt av at jeg likevel dro rompa ned i studio og gjennomførte! 

( Ida-kos på Asia og Døgnvill <3 )

Heldigvis druknet jeg ikke fullstendig i negative tanker og følelser. Jeg hadde en kjempekoselig helg med masse fint selskap. På lørdag var jeg hele dag og kveld sammen med Ida. Vi spiste en lett lunsj på Asia på Aker brygge først. Syyykt god mat! Det er masse små retter som er perfekt for deling og det ble både asiatiske buns og sushi på oss. Etterpå gikk vi rundt i sentrum og tittet. Vi var en tur innom matstreif,men der var det så sykt mye folk at vi gav opp etter en liten stund. Etter noen timer med shopping (windowshopping for min del. Tenk at jeg ikke fant noenting!) avsluttet vi en fantastisk dag på Døgnvill med burger og vin. På søndag dro jeg hjem til familien for søndagsmiddag. Det er en stund siden jeg var hjemme nå,og det var godt å se de igjen. Mamma hadde laget kalvestek med tilbehør. og apetitten var på topp! Jeg husker ikke sist jeg spiste stek engang. mmmm. Så tok vi med hundene ut på en times tur. Siden jeg og Atti var hjemme igjen relativt sent ble det bare sofakos og serie før seng. Jeg måtte virkelig tvinge meg selv til å slå av tvn og legge meg i riktig tid. Denne uken SKAL jeg få nok timer og komme tilbake igjen til 100% rutine. Jeg har så absolutt ikke vært flink nok til dette i det siste,og tenker jeg vil få mye igjen for det ved å investere litt ekstra i nok timer på puta. Jeg håper virkelig det har sammenheng med den begredelige uken min,og at jeg vil være tilbake for fullt med tunge digge styrkeøkter fra og med i dag!

Så kjære mandag, du skal bli så fin! Og bena skal få kjørt seg ikveld! Det viktigste når man opplever sånne nedturer med dårlige økter og ingen motivasjon er å ikke gi seg! Alle har de,og ingen er supermennesker hele tiden. Uansett hva det ser ut som i sosiale medier. Det er ikke mulig å være på topp hele tiden, og det er helt greit. Trenger man en dag ekstra fri fra gymmet eller fra et ellers så strengt regime. Gi deg selv den slækken. Heller det enn å tyne seg selv til det ytterste og så møte på en enda større smell over tid. Og kjenner du ikke på det etter litt hvile og annen mat, vel,da går det hvertfall an å prøve. Greit,så får du kanskje ikke den økten du håpet på,men alt er bedre enn ingenting. Om gymmet absolutt ikke frister så går det an å trene både hjemme eller utendørs. Bevegelse telles uansett! Det er hva du gjør i lengden som er det viktigste. Nå går jeg inn i uken med nytt mindset og fornyet motivasjon, og skal definitivt være strengere med leggetiden!

God mandag,søtinger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptmarlenemarie

ptmarlenemarie

29, Oslo

Velkommen til mitt lille univers! I oktober 2016 debuterte jeg i NM i bikinifitness. Nå er jeg klar for nye utfordringer og er igang med forberedelser til høstens konkurranser. Dette kan du lese om her på bloggen, og ellers få ta del i min travle hverdag med 2 jobber,livet som hundemamma for verdens nydeligste staffejente, Athena og annen moro:) Jeg jobber som personlig trener på ettermiddag/kveld. Satselixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 ( Pt siden 2010),og på dagtid, i kundeservice. Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg håper jeg kan være til hjelp og inspirasjon for alle som både ønsker å komme igang,eller ønsker videre utvikling. Trening,kosthold,oppskrifter, sunn livsstil, oppkjøring til konkurranser og ellers en god dose Athena og meg vil være hovedtema på bloggen. Har du spørsmål,eller ønsker er interessert i PT,kostholdsplan elller treningsplan kan du ta kontakt på marlenemariel88@outlook.com.

Kategorier

Arkiv

hits