hits

Las Vegas - Klar for en hot uke!

Bilderesultat for las vegas

Hei dere,

Nå er det lenge siden jeg har blogget,ja,egentlig gjort noe som helst produktivt på sosiale medier. Jeg skulle både det ene og det andre,men grunnet en del kjipe hendelser har det ikke blitt noe av noe. Jeg har følt meg dritt. Og dermed ikke orket å dokumentere noe som helst. Det eneste jeg har startet med igjen er å snappe at jeg faktisk er på trening,pluss noen Atti-innslag her og der.  Men det er egentlig stort sett det eneste. Den siste 1,5 mnd har det vært svært lite bilder/filmer av meg. Jeg kan telle det på en hånd. Men vet dere,sånn er livet noen ganger,og vi har alle slike perioder hvor det kjennes som alt kræsjer på en og samme tid, og man har bare et enormt behov for å være alene i sitt eget hode uten å dele noe med noen. For å fatte meg i korthet gjelder det både alvorlig sykdom i nær familie,og noen nedturer på privaten,i tillegg til at tiden under treningsrestriksjon gjorde meg totalt ødelagt. Jeg var langt nede. Ganske trist at trening skal ha så stor innvirkning,sånn egentlig,men jeg tror bare det har vært redningen min alltid når ting har vært vanskelig,og uten det å ty til sank jeg bare totalt sammen.

Nå kommer hvertfall en update til dere:

- De siste 2 mnd har jeg gått ned 5 kg. og 35 cm overall på kroppen.

- Jeg har vært meget strikt med kostholdet. Dog har jeg ikke telt kalorier. kun spist etter øyemål og egen følelse. det har gått mye i egg,avocado,smoothies,supper,veggismat,fisk,grønnsaker etc. Det har vært viktig for meg å det holde meg til dette siden jeg ikke har trent. likevel har jeg deltatt på julebord,babyshowers og venninnetreff med kalolririk mat og drikke,uten problem. Likevel må det påpekes at jeg den siste mnd har slitt med å få i meg normal mat når jeg ikke er sammen med andre. Det skjer ofte når jeg har det vanskelig. Matlysten forsvinner og det kjennes ut som jeg må spy så fort jeg får mat i munnen. Jeg har likevel passet på å drikke en god del shakes og spise grønnsaker, siden jeg vet viktigheten av å få i seg næring og ikke vil la det gå på bekostning av energien og muskelmassen siden jeg nå trener igjen.

- Jeg brøt treningsrestriksjonen etter 5 uker,istedenfor 6,da jeg ikke orket en eneste dag til uten. Og det har gått fantastisk bra! Jeg er definitivt svakere,men koser meg med hver styrkeøkt. Løpeformen er faktisk ganske så god,og jeg løper ca 3-4 ganger ukentlig. Både det og styrk gir meg så mye glede i hverdagen,og spesielt nå som jeg fikk føle på 5 uker uten for første gang på flere år. Jeg har tilogmed fått Linda til å melde oss på et løp til neste år. Jeg har glemt hvilket. men løp blir det!

- Jeg har farget håret! Cool rose' heter fargen,og er en kald rosegull farge. Jeg elsker den!

Bilderesultat for trufusion

(Bilde hentet fra Trufusion)

Og så kommer kanskje det viktigste poenget med dette innlegget: Jeg reiser til Las Vegas idag! Jeg skulle reist igår tidlig,men dessverre ble det ikke sånn.Jeg får likevel en uke der,og det skal bli fantastisk! Og hva er så hot med Vegas akkurat nå lurer du kanskje på,for det er jo ikke varmt der i desember! Faktisk ligger temp akkurat nå mellom 5-15 grader. Litt kjipt når jeg først skal dra. Men det brydde ikke det impulsive hodet mitt seg om. Jeg snakket nemlig med Nick en kveld for en liten mnd siden. Nick er da min kompis fra Minnesota,som jeg sist så i mars,da han hadde gjennomreise i Europa. Det er med andre ord 8 mnd siden sist vi møttes,og når han fortalte meg at han har flyttet,og blitt direktør for Trufusion i Las Vegas,som er et fitnesskonsept som baserer seg på gruppetimer i 39-40 grader og inviterte meg dit med fri tilgang til senteret hele uken,ja så kunne jeg jo faktisk ikke si nei!! Det er så syyykt kult !!

( Trening med Nick på Sats Spektrum ,sist han var i Oslo: http://ptmarlenemarie.blogg.no/1489571019_et_lite_stykke_usa_og_5_fantastiske_fridager.html)

Det nærmeste vi kommer noe lignende her i Norge er hot mojo på sats. altså varmeyoga. Men dette er så mye mer! De har Yoga,bootcamp,boxing,pilates,sykling,kettlebell og mye mer! Alt i varme! man kan forbrenne mellom 800-1000 kcal på en slik time. Jepp,jeg kommer til å stryke med. Det er år og dag siden jeg deltok på gruppetimer,og jeg har aldri gjort det i varme før. Det blir utfordrende,og er akkurat hva jeg vil ha nå! Så denne turen dreier seg ikke om hverken casino eller uteliv,men opplevelser! Jeg skal på Trufusion og teste ut alt de har og by på,jeg skal på LVAC som er et gigantisk gym hvor jeg garantert kan bruke en halv dag bare på å komme meg rundt. Hehe,og Nick skal ta meg med på hiking, Jeg håper jeg får oppleve Grand Canyon når jeg først er der. Det blir selvsagt også et par turer ut. Man kan jo ikke gå glipp av nattlivet i Vegas heller. Neon Boneyard,Container park,Freemont street,og selvsagt shopping i bøtter og spann står også på listen min! Jeg kommer til å surre rundt en god del på egenhånd siden Nick jobber hele uken, men han skal leke litt guide for meg,og vi får noen dager og kvelder sammen,så det blir bra.Så lenge det finnes google maps og taxier så klarer jeg meg fint på egenhånd også! Det blir utrolig hyggelig å se igjen Nick,og ikke minst få en uke i Vegas.  Jeg trenger å komme meg bort,og trenger å få pustet litt igjen. Jeg håper turen vil gi meg gnisten tilbake og at jeg får både blogg og matglede igjen ,og at jeg vil komme tilbake sterkere med innlegg. Det har bare ikke vært noe å si.

I mellomtiden kan dere følge min uke i Vegas på Instagram; pt_marlenemarie og snap: marvelicious88. Jeg kommer til å spamme begge kanaler,så dere får med dere alt det kule som skjer der ;)

 

Ha en nydelig søndag,søtiser. Atti er trygt plassert hos Silje og Fredrick denne uken,og selv skal jeg snart avgårde til Gardermoen,og belage meg på 17 timers reise! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptmarlenemarie

ptmarlenemarie

29, Oslo

Velkommen til mitt lille univers! I oktober 2016 debuterte jeg i NM i bikinifitness. Nå er jeg klar for nye utfordringer og er igang med forberedelser til høstens konkurranser. Dette kan du lese om her på bloggen, og ellers få ta del i min travle hverdag med 2 jobber,livet som hundemamma for verdens nydeligste staffejente, Athena og annen moro:) Jeg jobber som personlig trener på ettermiddag/kveld. Satselixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 ( Pt siden 2010),og på dagtid, i kundeservice. Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg håper jeg kan være til hjelp og inspirasjon for alle som både ønsker å komme igang,eller ønsker videre utvikling. Trening,kosthold,oppskrifter, sunn livsstil, oppkjøring til konkurranser og ellers en god dose Athena og meg vil være hovedtema på bloggen. Har du spørsmål,eller ønsker er interessert i PT,kostholdsplan elller treningsplan kan du ta kontakt på marlenemariel88@outlook.com.

Kategorier

Arkiv